Spaghetti med champignon sovs!
Jeg ELSKER champignoner! Ej det passer ikke, jeg har faktisk igennem hele min barndom / teenage alder ikke kunne fordrage dem. Og især ikke på pizza… men lige spaghetti med champignon sovs, champignon suppe, og champignoner ristet på panden med citron saft har jeg altid haft en kæmpe kærlighed til <3 Jeg var dog rigtig nede i kulkælderen lige da jeg blev veganer, da jeg nu måtte give afkald på fløde… men mine smagsløg skulle ikke vinde over hvad jeg tror på.. Så jeg var OVERLYKKELIG da jeg købte denne her sag i Irma for kun 13 kr! <3 <3
Oatly er et vegansk mærke, til billige penge!
Oatly fløde er lavet på havre, og det smager af rigtig ko fløde. Det er perfekt i retter, hvor der skal fløde i, og det er også denne jeg bruger i alle mine fløderetter, da jeg ikke er meget for soya fløde. Oatly laver også havremælk, havrekakaomælk, fløde og cremefraice! Prøv den, jeg lover at i ikke bliver skuffede 🙂
Opskrift på Spaghetti med champignon sovs.
*225 g champignoner i halve
* 1 dl grøntsagsbouillon
*1½ dl oatly vegansk havrefløde
*½ tsk groft salt
*friskkværnet peber
*400 g tørret pasta
Tilsæt champignonerne og svits dem hurtigt. Hæld nu bouillonen over. Lad det koge ved svag varme i ca 8 minutter, og tilsæt nu oatly fløden. Kog i yderligere 8 minutter, og smag til med evt salt og peber og chili.
Vend nu spaghettien i saucen, og den er nu klar til servering!
Velbekomme <3
Ingen kommentarer endnu